De Witjes

WEBSITES

Een website is vaak de eerste indruk die potentiële klanten krijgen van je bedrijf. Het is belangrijk om een goede eerste impressie achter te laten.

Van web 1.0 naar het heden
Sinds 1995 ontwikkelen we websites. Destijds uiteraard met hele andere technieken. Waar op dat moment elke regel code nog handmatig werd geschreven, wordt nu veel vaker gebruik gemaakt van bestaande systemen die het ontwikkelen en onderhouden van websites veel sneller en eenvoudiger maken.

 

Technische realisatie
Wij verzorgen hoofdzakelijk het technische gedeelte van websites en webshops. We zijn erg flexibel en kunnen moeiteloos samenwerken met ontwerpers, SEO specialisten en/of andere hostingproviders. In onze contactenkring hebben we diverse connecties, we kunnen je dus eenvoudig in contact brengen indien nodig.

 

WordPress
Wij maken websites in het WordPress CMS. We kiezen een bestaand thema (uiterlijk van de site) uit en passen dit naar wens aan. Vervolgens wordt de inhoud geplaatst. Eventuele extra functionaliteiten (zoals webwinkel, boekingssysteem, agenda, iDEAL integratie) worden middels plug-in’s toegevoegd. Er wordt gezorgd dat de site op alle apparaten goed wordt weergegeven (responsive) en dat de site technisch geoptimaliseerd is voor zichtbaarheid in zoekmachines.

 

Portfolio
Kijk voor een impressie van onze recente projecten op de portfolio pagina.

Hoe werkt het?

 • 1. Gesprek

  We nodigen je uit op kantoor of komen bij je langs om onder het genot van een kop koffie of thee, je wensen door te nemen. Dit gesprek duurt vaak niet langer dan een uur.

 • 2. Vrijblijvend concept

  We sturen je een bondig vrijblijvend concept waarin de prijzen en specificaties vermeld worden. Ook is er een voorbeeld van het uiterlijk inbegrepen.

 • 3. Bouwen

  Tijd om teksten en media aan te leveren. We zetten een testomgeving klaar waar je de voorgang kunt volgen en gaan aan de slag met het bouwen van de site.

 • 4. Oplevering

  Als het bouwen gereed en naar wens is, zetten we de site online, zodat bezoekers je site kunnen gaan bezoeken.