De Witjes

OVER DE WITJES

Geen dure auto’s en geen strakke pakken. Geen groot bedrijfspand en geen “high-tech” bedrijfsnaam. Wèl een compleet pakket met IT diensten voor het MKB en particulieren. Alles onder één dak. Service staat bij ons hoog in het vaandel. We houden van begrijpelijk, duidelijk en persoonlijk. Informeel en tegelijkertijd professioneel.

De Witjes

De naam “De Witjes” is ontstaan toen vrienden Ruud en Sander een avondje op stap waren. Barman Mari kende de namen niet en noteerde een kenmerk op de rekening. Ruud zette onwetend, met zijn wilde lichtblonde haren, als “Witje” de eerste stappen richting de bedrijfsnaam. Sander zorgde voor het meervoud.

 

In 1995 begonnen we met het maken van websites, als hobby. Dit vonden we zo leuk, dat we na het afronden van onze IT opleidingen in 2002 besloten om hiervan ons werk te maken en De Witjes op te richten.

 

Het eerste jaar bestond volledig uit het ontwikkelen van websites. Maar al snel kregen we de vraag om ook andere IT diensten verlenen, zoals netwerk- en systeembeheer. Aangezien we al veel kennis en ervaring hadden opgedaan tijdens onze opleidingen, stages en het verhelpen van computerproblemen bij kennissen in de avonduren, was de uitbreiding van het dienstenpakket snel een feit.

 

In de opvolgende jaren hebben we onze expertise fors uitgebreid zodat we een totaalpakket aan IT diensten voor het MKB kunnen aanbieden. Websites, hosting, automatisering, cloud diensten en meer. We zijn daarmee een van de weinige bedrijven in de omgeving van Oss met zo’n compleet dienstenpakket.

 

We zijn altijd op zoek naar nieuwe ontwikkelingen en passen het dienstenpakket voortdurend daarop aan. Zo blijven we up-to-date en kunnen we de beste service verlenen.