De Witjes

WEB DEVELOPMENT

Een website is vaak de eerste indruk die potentiële klanten krijgen van je bedrijf. Het is belangrijk om een goede eerste impressie achter te laten.

Van web 1.0 naar het heden
Sinds 1995 ontwikkelen we websites. Destijds uiteraard met hele andere technieken. Waar op dat moment elke regel code nog handmatig werd geschreven, wordt nu veel vaker gebruik gemaakt van bestaande systemen die het ontwikkelen en onderhouden van websites veel sneller en eenvoudiger maken.

 

Brainstormen
Elke website is uniek. Het ontwikkelen van een site is niet een kwestie van “beginnen”, hier wordt goed over nagedacht. Wat is het doel van de site? Wat moet de site uitstralen? Hoe breng ik de boodschap het best over? Belangrijke doelstellingen waarbij we uiteraard met je meedenken.

 

Technische realisatie
Wij verzorgen hoofdzakelijk het technische gedeelte van websites en webshops. We zijn erg flexibel en kunnen moeiteloos samenwerken met ontwerpers, SEO specialisten en/of andere hostingproviders. In onze contactenkring hebben we diverse connecties, we kunnen je dus eenvoudig in contact brengen indien nodig.

 

WordPress
Vaak werken we in de basis met het WordPress CMS. We kiezen een bestaand thema (uiterlijk van de site) uit en passen dit naar wens op maat aan. Vervolgens worden eventuele extra functionaliteiten (zoals webwinkel, boekingssysteem, agenda, iDEAL integratie) middels uitbreidingen toegevoegd en wordt de inhoud geplaatst. Er wordt gezorgd dat de site op alle apparaten goed wordt weergegeven (responsive) en dat de site technisch geoptimaliseerd is voor zoekmachines.

 

Portfolio
Kijk voor een impressie van onze recente projecten op de portfolio pagina.

 

 

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Gebruik het formulier op deze pagina.

Hoe werkt het?

 • 1. Gesprek

  We nodigen je uit op kantoor of komen bij je langs om onder het genot van een kop koffie of thee, je wensen door te nemen. Dit gesprek duurt vaak niet langer dan een uur.

 • 2. Vrijblijvend concept

  We sturen je een bondig vrijblijvend concept waarin de prijzen en specificaties vermeld worden. Ook is er een voorbeeld van het uiterlijk inbegrepen.

 • 3. Bouwen

  Tijd om teksten en media aan te leveren. We zetten een testomgeving klaar waar je de voorgang kunt volgen en gaan aan de slag met het bouwen van de site.

 • 4. Oplevering

  Als het bouwen gereed is en alles is 100% naar wens, zetten we de site online op de gewenste domeinnaam, zodat bezoekers je site kunnen gaan bezoeken.

De Witjes - Webdevelopment