De Witjes Productions

De Witjes Productions

Webdesign & Development

In 1995 was het internet nog vol in opkomst bij het grote publiek. Als hobby begonnen we destijds (via een 'supersnel' inbelmodem) met het maken van websites. Qua techniek, mogelijkheden, uiterlijk en toepassing is het een wereld van verschil vergeleken met die tijd. Als De Witjes Productions ontwikkelen we nu professioneel, nog steeds met hetzelfde enorme enthousiasme, websites en applicaties op maat voor bedrijven en particulieren.


Elke website is uniek. Het ontwikkelen van een goede website is niet een kwestie van "beginnen", hier wordt goed over nagedacht. Het is een proces dat zich ontwikkelt. We beschrijven kort een aantal stappen van dit proces:

Webdesign & Development Brainstorm
Een website heeft een of meerdere specifieke doelen. Bijvoorbeeld het informeren van bezoekers, het aanzetten tot actie (zoals contact opnemen, een product aanschaffen) of het bedrijf presenteren. Het is daarom belangrijk om in het begin al vast te stellen welke doelen bereikt moeten worden met de website. Wij "brainstormen" vanaf het eerste gesprek mee en kunnen met onze jarenlange ervaring prima adviseren over de beste opzet van de website.

Ontwerp
Het ontwerp is een een belangrijke factor bij elke website. Dit ontwerp moet uiteindelijk aanspreken bij de doelgroep. Vaak zijn er specifieke voorkeuren, inspiraties of een bestaande huisstijl die verwerkt moet worden in het ontwerp. Wij houden altijd rekening met alle wensen. Ook als er al een bestaand ontwerp is, kunnen wij deze vertalen naar een website.

Technische ontwikkeling
Het werk "achter de schermen". Een goede technische opbouw zorgt er voor dat een website goed en snel werkt in alle browsers en op mobiele apparaten, is een belangrijk onderdeel voor de vindbaarheid in zoekmachines en realiseert specifieke wensen (denk aan content management, iDEAL integratie, webwinkel mogelijkheden, Social Media, etc.).

Ondersteuning
Ook nadat de site op het internet is geplaatst, bieden wij volledige ondersteuning. Problemen, vragen, aanpassingen? Geen probleem!

Wij zijn zeer flexibel en kunnen websites van de eerste schets tot de laatste byte verzorgen, maar ook elke stap apart ondersteunen (bijvoorbeeld als externe partij). Bij interesse maken we altijd eerst een afspraak om gedachten en wensen te inventariseren. Vervolgens worden die uitgewerkt in een kort en bondig concept. In dat concept wordt een ruwe grafisch weergave getoond, wordt de functionaliteit beschreven en worden aanbevelingen en kosten vermeld. Dit is geheel vrijblijvend.