De Witjes

NETWERKBEHEER

Het opzetten en onderhouden van een bedrijfsnetwerk is specialistenwerk. Met uitgebreide productkennis en meer dan een decennium ervaring in uiteenlopende IT thema’s zijn wij de perfecte partner voor netwerkbeheer en aanverwante diensten in het MKB.

Nieuwe mogelijkheden
Met de opkomst van de cloud en de sterke technologische vooruitgang van bijvoorbeeld de NAS en virtuele servers is het landschap van de automatisering in de afgelopen jaren behoorlijk veranderd. Daarnaast zijn veiligheid en privacy veel belangrijkere onderwerpen geworden.

 

Waar vroeger vaak met prijzige, grote en onderhoud intensieve fysieke servers gewerkt werd, zijn er tegenwoordig vaak betere alternatieven. Wij kunnen vanzelfsprekend adviseren over de oplossingen die het best bij jouw situatie passen.

 

We beschikken over alle benodigde kennis en ervaring voor het opzetten, configureren, installeren en beheren van bedrijfsnetwerken, zowel op software als op hardware gebied.

 

 

DELL authorized partner
De keuze van hardware is een zeer belangrijke factor bij het realiseren van een stabiel en snel netwerk. Dell biedt uiteenlopende hardware voor bedrijven van elke omvang. Kenmerkend bij Dell zijn de competitieve prijzen en snelle service bij storingen. Wij zijn Authorized partner van Dell en kunnen aan de hand van je wensen perfect adviseren over de aanschaf van de hardware die past bij de situatie. Een vrijblijvende offerte is geen enkel probleem.

 

 

Meer weten, een offerte of vrijblijvend gesprek aanvragen? Vul het formulier op deze pagina in of neem direct contact met ons op.

De Witjes - Netwerkbeheer
DELL Authorized Partner