De Witjes Productions

De Witjes Productions

Netwerkbeheer

Het aanleggen, installeren, configureren en beheren van netwerken en servers is specialistenwerk. Met uitgebreide productkennis en meer dan een decennium ervaring op uiteenlopende gebieden in de IT zijn wij de perfecte partner voor netwerkbeheer en aanverwante diensten in het Small Business segment!


Netwerkbeheer
Met de opkomst van de cloud en sterke technologische vooruitgang van bijvoorbeeld de NAS en virtuele servers is het landschap van de automatisering de afgelopen jaren flink veranderd!

Waar vroeger bijna altijd een fysieke server werd geplaatst, zijn er tegenwoordig veel meer (en voordeligere) mogelijkheden. Uiteraard kunnen wij adviseren over de oplossingen die het beste bij uw situatie passen.

Sinds 2006 zijn we partner van Microsoft en vanaf die tijd hebben we ons gespecialiseerd in netwerken gebaseerd op Windows Server software. Met name Windows Server 2012 Essentials (voorheen Small Business Server) is erg interessant voor bedrijven tot 25 gebruikers. Dit krachtige systeem is specifiek geconfigureerd voor het MKB en is erg aantrekkelijk geprijsd. Daarnaast is het systeem schaalbaar. Als het bedrijf groeit kan er zeer eenvoudig worden overgestapt naar Windows Server 2012 Standaard, welke geen gebruikersbeperking heeft.

Wij beschikken over alle benodigde kennis voor het aanleggen, installeren, configureren en beheren van (onder andere) Microsoft Windows Server netwerken, zowel op software als op hardware gebied. Uiteraard vertellen we u graag over de mogelijkheden die het systeem voor uw bedrijf kan bieden!


Enkele voordelen van Windows Server 2012 Essentials

  • Zeer aantrekkelijk geprijsd
  • Geschikt tot 25 gebruikers (max. 50 apparaten)
  • Geen gebruikerslicenties (CAL) nodig
  • Eenvoudige configuratie
  • Naadloze integratie met Office 365 cloud diensten, Hosted Exchange of lokale Exchange Servers
  • Thuiswerken via VPN en/of Anywhere Access (plus apps voor Windows Phone 7/8 en Windows 8)
  • Uitstekende bare-metal back-up oplossing met rapportage
  • Automatische notificaties bij kritieke fouten
  • Eenvoudig upgraden naar de Standaard editie van Windows Server 2012 als het bedrijf groeit


Hardware, de drijvende kracht in een netwerk

DellDe keuze van hardware voor servers, werkstations, switches en andere apparatuur is een zeer belangrijke factor bij het opzetten van een stabiel en snel netwerk. Dell biedt uiteenlopende oplossingen voor netwerken van elke omvang. Kenmerkend bij Dell zijn de competitieve prijzen en uitstekende garantie met snelle service bij storingen. Wij zijn Dell PartnerDirect Registered Partner en kunnen aan de hand van uw wensen perfect adviseren over de aanschaf van de hardware die past bij uw situatie. Een vrijblijvende offerte is geen enkel probleem.