De Witjes

GOOGLE ADS met UPTMZ

Adverteren in Google complex en prijzig? Nee hoor! Gebruik het Uptmz platform om geautomatiseerd te adverteren. Een zelflerend algoritme zorgt voor optimale resultaten zonder omkijken. De nieuwe manier van adverteren!

Google Ads

Het valt niet altijd mee om als website of webshop hoog in de zoekresultaten te komen. Zeker wanneer je nieuw begint kost het veel tijd (en vaak geld) om alles zò te optimaliseren dat je hoog in de organische zoekresultaten terecht komt. Een oplossing? Adverteren in Google!

 

Complex en kostbaar

Een campagne opzetten en onderhouden in Google Ads is complex en specialistisch werk. Je moet de juiste zoekwoorden gebruiken, je doelgroep bepalen, kiezen hoe, waar en wanneer je advertentie wordt weergegeven en het liefst zo efficiënt mogelijk met je budget om gaan. Om dat optimaal te kunnen doen zul je statistieken en conversies moeten analyseren en de campagne voortdurend aan blijven passen, of een bedrijf in de arm nemen die dit voor je regelt. Een kostbare aangelegenheid!

 

Uptmz: het nieuwe adverteren

Adverteren via het Uptmz (spreek: up-tie-maize) platform is een compleet andere ervaring. Je registreert een account, vult je website gegevens in en stelt een dagbudget vast. Klaar in 5 minuten!

Geautomatiseerd adverteren, zonder zorgen

Uniek aan Uptmz is dat het adverteren automatisch gaat. Nadat je het adres van je website of webshop invult, doorloopt het platform de site en bepaalt wat de belangrijkste trefwoorden zijn. Daarmee worden volledig automatisch, Google Ads campagnes opgezet. Nadat de campagnes zijn opgezet, checkt het algoritme constant hoe de advertenties presteren en past daarop de advertenties aan. Zo kan het algoritme bijvoorbeeld opmerken dat veel bezoekers uit een bepaalde stad veel interesse hebben. De advertentie zal dan specifieker op die doelgroep gericht worden.

 

Het algoritme heeft doorgaans na zo’n twee maanden al flink geleerd en kan vanaf dat moment al behoorlijk optimaliseren. Je haalt dan het maximale uit je dagbudget zonder enig omkijken, lastig jargon of externe experts die moeten worden ingehuurd!

Geen contracten, geen verplichtingen

Het adverteren in Uptmz is vrijblijvend. Je stelt zelf je dagbudget in en kunt dat op elk moment aanpassen. Zo hoog of laag als je wilt. Als je het budget op nul zet, betaal je niets maar dan wordt ook zelflerende algoritme gepauzeerd.

 

Kosten

Het platform wordt voortdurend ontwikkeld en verbeterd. Voor het gebruik van het platform betaal je 40% van het ingestelde dagbudget. Bijvoorbeeld: bij een dagbudget van 5 euro betaal je maandelijks € 5 x 30 = € 150. Veertig procent van € 150 is € 60. Er blijft dan dus € 150 – € 60 = 90 euro over om te adverteren. Boven een bedrag van € 1.000 per maand, wordt 10% berekend. Hoe dan ook stukken voordeliger dan het inhuren van een SEA specialist!

De belangrijkste voordelen van Uptmz

 

  • Automatisch adverteren in Google Ads met de best presterende keywords
  • Zelflerend algoritme dat 24/7 actief is en snel maximale prestaties kan behalen
  • Voor elk budget, op alle momenten aan te passen
  • Geen contracten, stop wanneer je wilt
  • Overzichtelijke wekelijkse rapportages en dashboard
  • Kosten: 40% van het dagbudget tot € 1.000 per maand, daarboven 10%

 

 

Interesse? Vraag vrijblijvend een account aan door het formulier op deze pagina in te vullen!

UPTMZ Certified Partner