De Witjes

BITDEFENDER SECURITY

Aanvallen vanuit elke hoek van het internet zijn aan de orde van de dag. De sublieme beveiliging van Bitdefender beschermt bedrijven en particulieren tegen digitale onheil. Neem geen risico!

Beveiliging is essentieel
Een goede beveiliging tegen virussen, malware en andere bedreigingen die veelal via het wereld wijde web binnen komen, is onmisbaar. Eén verkeerde klik kan al leiden tot het onbruikbaar maken van belangrijke bestanden of het uitlekken van gevoelige gegevens.

 

Een heleboel aanbieders
Er is een groot aantal aanbieders van beveiligingssoftware. In Windows 10 is er zelfs bescherming ingebouwd. Toch presteert niet alle software even goed. Bitdefender behoort al jaren tot de top van de beveiligingsbranche. In vele onafhankelijke tests scoren ze keer op keer uitstekend en zelfs de consumentenbond heeft al diverse malen de beveiliging van Bitdefender aangeprezen en bekroond.

 

Bitdefender biedt sublieme bescherming
Door zeer geavanceerde technologie worden gevaren herkend en geblokkeerd voordat ze schade aan kunnen richten. Daarvoor wordt machine learning ingezet evenals gegevens van ruim 500 miljoen andere endpoints. Nieuwe gevaren worden binnen seconden wereldwijd herkend. Ook als het om een nog onbekende dreiging gaat. Bitdefender was destijds de eerste partij die de WannaCry ransomware herkende, blokkeerde èn verspreiding tegen ging.

 

Bescherming voor vele soorten apparaten
Elk beschermd apparaat noemen we een “endpoint”. Bitdefender biedt bescherming aan een grote diversiteit aan endpoints. Bijvoorbeeld: Windows servers en werkstations, MacOS, iOS en Android apparaten, Linux servers en werkstations en gevirtualiseerde omgevingen.

 

Bitdefender MSP Partner
Wij bieden als partner van Bitdefender de zakelijke versie aan in diverse vormen en abonnementen voor zowel particulieren als zakelijke gebruikers. We kunnen abonnementen voor een langere periode leveren, maar als MSP partner zijn er ook maandelijkse abonnementen beschikbaar voor extra flexibiliteit.

 

Versies die uitsluitend bedoeld zijn voor thuisgebruik bieden we via onze webshop aan.

GravityZone

De technologie die alles verbindt. Alle endpoints maken verbinding met Bitdefender GravityZone en alle configuratie gebeurt in deze software. Onder andere kun je vanuit daar de installatie van de software op endpoints faciliteren, beleidsregels en software instellingen aanpassen en rapportages en statistieken bekijken. GravityZone kan op een lokale server in eigen beheer draaien, is volledig in de cloud beschikbaar of kan als hybride implementatie ingezet worden.

 

Cloud Console: Cloud first
Vaak zien we dat softwaremakers de cloud console baseren op hun on-premises product en dat geschikt maken voor de cloud. Dat leidt meestal tot onpraktische bediening en een beperkte functionaliteit. Bitdefender heeft de cloud console vanaf de grond opgebouwd met de cloud in gedachte en dat is ook aan te zien. Het gebruiksgemak en de ingebouwde functionaliteiten zijn exceptioneel.

MSP – Maandelijkse abonnementen

Als Managed Service Provider van Bitdefender kunnen we ultiem gemak met grote flexibiliteit combineren. Wij ontzorgen volledig (als je dat wilt) door het complete beheer uit handen te nemen en alle configuratie en monitoring uit te voeren. MSP abonnementen beginnen met een solide en uitgebreide beveiliging als basis. Vervolgens kun je “à la carte” opties toevoegen. Het aantal licenties en modules is maandelijks naar wens aan te passen. Prijzen zijn excl. BTW.

Basis

Cloud Security MSP

€ 3,00 per apparaat per maand

Bevat:

Malware Detection met Machine Learning - Anti-Exploit - Web Filtering - Device Control - Content Control - Process Monitoring - Risk Analytics - Network Attack Defense

Uitbreidingen

Patch Management

€ 3,00
per apparaat per maand

Houd apparaten veilig door automatisch updates te installeren van Windows, Office en andere belangrijke programma's zoals Adobe, Java en Chrome.

Full Disk Encryption

€ 2,20
per apparaat per maand

Beheer versleuteling van schijven in apparaten centraal via de Bitdefender console.

Advanced Threat Security

€ 2,30
per apparaat per maand

Voeg Sandbox (onbekende bestanden worden voor vrijgave in een sandbox uitgevoerd en geanalyseerd) en Hyperdetect (focust op het stoppen van aanvallen in pre-executie fase) functies toe.

 

Bitdefender Partner

 

Veelgestelde vragen

Administratief

Hoe gaat het bestellen in zijn werk?

Via het formulier op deze pagina kun je een vrijblijvende offerte aanvragen. Wij sturen deze per e-mail. Nadat je digitaal akkoord geeft, sturen we een factuur. Wanneer deze voldaan is, activeren we de abonnementen. Maandelijkse abonnementen worden direct geleverd, jaarlijkse abonnementen hebben een levertijd van 1 tot 2 werkdagen.

Wanneer kan ik opzeggen?

De maandelijkse MSP abonnementen kunnen op elk gewenst moment worden opgezegd. De maand waarop het abonnement voor het laatst actief wordt, is de maand waarvoor de laatste factuur wordt gestuurd.

Kan ik abonnementen wijzigen?

De maandelijkse abonnementen kunnen op elk moment worden aangepast. Er kunnen naar wens meer of minder licenties worden ingesteld.

Technisch

Op welke apparaten kan ik beveiliging installeren?

Je kunt de beveiligingssoftware op de volgende apparaten installeren:

 

  • – Windows werkstations (Windows 7 en hoger)
  • – MacOS X (10.9.5 en hoger)
  • – Windows Server* (2008 R2 en hoger)
  • – Unix (Ubuntu 14.04 LTS of hoger, Red Hat Enterprise Linux / CentOS 6.0 of hoger, SUSE Linux Enterprise Server 11 SP4 of hoger, OpenSUSE Leap 42.x, Fedora 25 of hoger, Debian 8.0 of hoger, Oracle Linux 6.3 of hoger, Amazon Linux AMI 2016.09 of hoger)
  • – Exchange Server 2016, 2013, 2010 (Mailbox Protection)
  • – Android 2.2+ & iOS 5.1+ (Mobile Security)

 

* Alleen antimalware beveiliging beschikbaar. Bij abonnementen vanaf 1 jaar mag 30% van het totaal aantal licenties uit server installaties bestaan.

Hoe log ik in op de Cloud Console?

Als je 3 of meer licenties hebt besteld en hebt aangegeven dat je graag zelf in wilt kunnen loggen op de cloud console, heb je van Bitdefender een mail ontvangen waarmee je je GravityZone account kunt activeren. Na het activeren kun je inloggen via https://gravityzone.bitdefender.com.

Hoe download ik de software?

Als je geen toegang hebt tot de Cloud Console, krijg je van ons een installatielink die je kunt gebruiken om de software te installeren.

 

Heb je wel toegang tot de Cloud Console, dan kun je daarop inloggen via deze link. Bij het onderdeel “Packages” kun je een installatieprogramma genereren en vervolgens downloaden of een downloadlink verkrijgen.

Is de software Nederlandstalig?

Helaas niet. Zowel de Cloud Console als het Bitdefender Endpoint Security Tools programma dat op de apparaten wordt geïnstalleerd, is in diverse talen beschikbaar maar niet in het Nederlands.

Is er een handleiding beschikbaar?

Via de Cloud Console zijn diverse Engelstalige handleidingen te downloaden. Wij kunnen deze op aanvraag ook toesturen per e-mail.

Beïnvloed de software systeemprestaties?

Tijdens het werken is er inderdaad een minimale systeembelasting. Je zult daar doorgaans weinig van merken. Meer merkbaar zijn de geplande scans (dagelijkse snelscan en maandelijkse volledige scan). Als je nog werkt met een HDD in plaats van een SSD is de prestatievermindering tijdens de scans duidelijk merkbaar.