De Witjes

BITDEFENDER SECURITY

Aanvallen vanuit elke hoek van het internet zijn aan de orde van de dag. De sublieme beveiliging van Bitdefender beschermt bedrijven en particulieren tegen digitale onheil. Neem geen risico!

Beveiliging is essentieel
Een goede beveiliging tegen virussen, malware en andere bedreigingen die veelal via het wereld wijde web binnen komen, is onmisbaar. Eén verkeerde klik kan al leiden tot het onbruikbaar maken van belangrijke bestanden of het uitlekken van gevoelige gegevens.

 

Een heleboel aanbieders
Er is een groot aantal aanbieders van beveiligingssoftware. In Windows 10 is er zelfs bescherming ingebouwd. Toch presteert niet alle software even goed. Bitdefender behoort al jaren tot de top van de beveiligingsbranche. In vele onafhankelijke tests scoren ze keer op keer uitstekend en zelfs de consumentenbond heeft al diverse malen de beveiliging van Bitdefender aangeprezen en bekroond.

 

Bitdefender biedt sublieme bescherming
Door zeer geavanceerde technologie worden gevaren herkend en geblokkeerd voordat ze schade aan kunnen richten. Daarvoor wordt machine learning ingezet evenals gegevens van ruim 500 miljoen andere endpoints. Nieuwe gevaren worden binnen seconden wereldwijd herkend. Ook als het om een nog onbekende dreiging gaat. Bitdefender was destijds de eerste partij die de WannaCry ransomware herkende, blokkeerde èn verspreiding tegen ging.

 

Bescherming voor vele soorten apparaten
Elk beschermd apparaat noemen we een “endpoint”. Bitdefender biedt bescherming aan een grote diversiteit aan endpoints. Bijvoorbeeld: Windows servers en werkstations, MacOS, iOS en Android apparaten, Linux servers en werkstations en gevirtualiseerde omgevingen.

 

Bitdefender MSP Partner
Wij bieden als partner van Bitdefender de zakelijke versie aan in diverse vormen en abonnementen voor zowel particulieren als zakelijke gebruikers. We kunnen abonnementen voor een langere periode leveren, maar als MSP partner zijn er ook maandelijkse abonnementen beschikbaar voor extra flexibiliteit.

 

Versies die uitsluitend bedoeld zijn voor thuisgebruik bieden we via onze webshop aan.

GravityZone

De technologie die alles verbindt. Alle endpoints maken verbinding met Bitdefender GravityZone en alle configuratie gebeurt in deze software. Onder andere kun je vanuit daar de installatie van de software op endpoints faciliteren, beleidsregels en software instellingen aanpassen en rapportages en statistieken bekijken. GravityZone kan op een lokale server in eigen beheer draaien, is volledig in de cloud beschikbaar of kan als hybride implementatie ingezet worden.

 

Cloud Console: Cloud first
Vaak zien we dat softwaremakers de cloud console baseren op hun on-premises product en dat geschikt maken voor de cloud. Dat leidt meestal tot onpraktische bediening en een beperkte functionaliteit. Bitdefender heeft de cloud console vanaf de grond opgebouwd met de cloud in gedachte en dat is ook aan te zien. Het gebruiksgemak en de ingebouwde functionaliteiten zijn exceptioneel.

Software aanbod
Bitdefender heeft een uitgebreid aanbod van beveiligingssoftware. De basis “Business Security” versie beschermt uitstekend, maar wanneer er met data gewerkt wordt met een hoog of kritisch sensitiviteitsgehalte, kan het interessant zijn om een van producten met hogere beveiliging te kiezen. Deze producten zijn als abonnement van één, twee of drie jaar beschikbaar, vanaf 3 endpoints.

Business Security

On Premise / Cloud
 • Antimalware
 • Anti-Exploit
 • Firewall met IDS
 • Web Filtering
 • Device Control
 • Content Control
 • Proces Monitoring

Advanced Business Security

On Premise / Cloud
 • Functies van Business Security
 • Exchange Security
 • Gecentraliseerde Scanning
 • Mobile Security (on-premise)

Elite Security

On Premise / Cloud
€€
 • Functies van Advanced Business Security
 • Hyper Detect
 • Endpoint Integrated Sandbox
 • Application Control (on-premise)

Ultra Security

Cloud
€€€
 • Functies van Elite Security
 • Endpoint Detection and Response (EDR)
 • Geen Mobile Security
 • Geen Application Control

 

Add-Ons

Op bovenstaande abonnementen zijn uitbreidingen beschikbaar. Deze add-ons worden als meerprijs aangeboden op het basis abonnement.

 

 • Exchange Mailbox Protection (Advanced Business Security+)
  Bescherm Microsoft Exchange postvakken tegen virussen, spam en andere bedreigingen.
 • Patch Management
  Het up-to-date houden van aanwezige software (zoals Java, Adobe, Chrome, Firefox, etc.) is net zo belangrijk als beveiliging tegen andere bedreigingen. Lekken in deze software worden actief misbruikt en maken het in sommige gevallen mogelijk om eenvoudig apparaten binnen te dringen. Via deze module wordt dagelijks op updates gecontroleerd voor Windows, Office en producten van derde partijen. Belangrijke updates worden automatisch, zonder tussenkomst van de gebruiker geïnstalleerd.
 • Full Disk Encryption
  Bij diefstal van een apparaat kunnen vaak zonder veel technische kennis, gegevens op de schijf worden uitgelezen, ook als er een wachtwoord is ingesteld. Met deze encryptie (gebaseerd op Bitlocker bij Windows en FileVault bij Mac) kunnen lokale schijven vanuit de console versleuteld worden om hiertegen te beschermen.

MSP Partner

Als Managed Service Provider van Bitdefender kunnen we de volgende diensten als maandelijks abonnement aanbieden. Het aantal licenties is maandelijks aan te passen naar boven of beneden. Opzeggen kan ook maandelijks. Je krijgt toegang tot de GravityZone Cloud Console om het beheer te verzorgen. Ook kun je dit beheer volledig aan ons over laten.

 

 • – Advanced Business Security: € 3,00 per apparaat excl. BTW.
 • – Exchange Mailbox protection: € 2,00 per mailbox excl. BTW.
 • – Patch Management Add-on: € 3,00 per apparaat excl. BTW.
 • – Full Disk Encryption Add-on: € 2,20 per apparaat excl. BTW.
 • – Advanced Threat Defense Add-on: € 2,30 per apparaat excl. BTW.
 • – Endpoint Detection & Reponse (EDR): € 2,00 per apparaat excl. BTW.
Bitdefender Partner

 

Bitdefender MSP aanbod

Veelgestelde vragen

Administratief

Is er een proefversie beschikbaar?

Ja, op aanvraag kunnen we een proefversie leveren die gedurende 30 dagen, de volledige functionaliteit van Bitdefender GravityZone Business Security demonstreert. Je kunt een gratis proefversie aanvragen via het formulier op deze pagina.

Hoe gaat het bestellen in zijn werk?

Via het formulier op deze pagina kun je een vrijblijvende offerte aanvragen. Wij sturen deze per e-mail. Nadat je digitaal akkoord geeft, sturen we een factuur. Wanneer deze voldaan is, activeren we de abonnementen. Maandelijkse abonnementen worden direct geleverd, jaarlijkse abonnementen hebben een levertijd van 1 tot 2 werkdagen.

Wanneer kan ik opzeggen?

De maandelijkse abonnementen kunnen op elk gewenst moment worden opgezegd. De maand waarop het abonnement voor het laatst actief wordt, is de maand waarvoor de laatste factuur wordt gestuurd.

 

De abonnementen met langere looptijd hebben een vaste tijdsduur en kunnen niet tussentijds worden opgezegd. Deze abonnementen worden nooit automatisch verlengd. We nemen ongeveer 30 dagen voor het verlopen van de licentie contact op of er interesse is in verlenging.

Kan ik abonnementen wijzigen?

De maandelijkse abonnementen kunnen op elk moment worden aangepast. Er kunnen naar wens meer of minder licenties worden ingesteld.

 

Bij langere abonnementen kunnen op elk gewenst moment licenties worden toegevoegd (je betaalt dan de resterende tijd totdat het abonnement verloopt). Het verminderen van licenties is pas mogelijk bij de eerstvolgende verlenging.

Technisch

Op welke apparaten kan ik beveiliging installeren?

Je kunt de beveiligingssoftware op de volgende apparaten installeren:

 

 • – Windows werkstations (Windows 7 en hoger)
 • – MacOS X (10.9.5 en hoger)
 • – Windows Server* (2008 R2 en hoger)
 • – Unix (Ubuntu 14.04 LTS of hoger, Red Hat Enterprise Linux / CentOS 6.0 of hoger, SUSE Linux Enterprise Server 11 SP4 of hoger, OpenSUSE Leap 42.x, Fedora 25 of hoger, Debian 8.0 of hoger, Oracle Linux 6.3 of hoger, Amazon Linux AMI 2016.09 of hoger)
 • – Exchange Server 2016, 2013, 2010 (Mailbox Protection)
 • – Android 2.2+ & iOS 5.1+ (Mobile Security)

 

* Alleen antimalware beveiliging beschikbaar. Bij abonnementen vanaf 1 jaar mag 30% van het totaal aantal licenties uit server installaties bestaan.

Hoe log ik in op de Cloud Console?

Als je 3 of meer licenties hebt besteld en hebt aangegeven dat je graag zelf in wilt kunnen loggen op de cloud console, heb je van Bitdefender een mail ontvangen waarmee je je GravityZone account kunt activeren. Na het activeren kun je inloggen via https://gravityzone.bitdefender.com.

Hoe download ik de software?

Als je geen toegang hebt tot de Cloud Console, krijg je van ons een installatielink die je kunt gebruiken om de software te installeren.

 

Heb je wel toegang tot de Cloud Console, dan kun je daarop inloggen via deze link. Bij het onderdeel “Packages” kun je een installatieprogramma genereren en vervolgens downloaden of een downloadlink verkrijgen.

Is de software Nederlandstalig?

Helaas niet. Zowel de Cloud Console als het Bitdefender Endpoint Security Tools programma dat op de apparaten wordt geïnstalleerd, is in diverse talen beschikbaar maar niet in het Nederlands.

Is er een handleiding beschikbaar?

Via de Cloud Console zijn diverse Engelstalige handleidingen te downloaden. Wij kunnen deze op aanvraag ook toesturen per e-mail.

Beïnvloed de software systeemprestaties?

Tijdens het werken is er inderdaad een minimale systeembelasting. Je zult daar doorgaans weinig van merken. Meer merkbaar zijn de geplande scans (dagelijkse snelscan en maandelijkse volledige scan). Als je nog werkt met een HDD in plaats van een SSD is de prestatievermindering tijdens de scans duidelijk merkbaar.