De Witjes Productions

De Witjes Productions

Over De Witjes

De naam "De Witjes" heeft niets te maken met een familienaam. Het is een naam die tijdens een gezellig avondje op stap is verzonnen door barman Mari. Omdat hij onze namen niet kende, schreef hij op onze rekening een kenmerk. Ruud zette zonder het te weten, met zijn wilde blonde haren, als "Witje" de eerste stappen richting onze bedrijfsnaam. Sander zorgde vervolgens voor het meervoud en "De Witjes" zijn een feit.


De Witjes
In 1995 begonnen goede vrienden Sander van den Akker en Ruud van den Bergh met het ontwikkelen van websites, op dat moment nog als hobby. Dit vonden we zo leuk dat we na het afronden van onze ICT opleidingen in 2002 besloten om hiervan ons werk te maken.

In het eerste jaar vormden websites de hoofdactiviteit van ons bedrijf. Al snel kregen we verzoeken om ook andere diensten, met name netwerk- en systeembeheer te verrichten. "Het is toch handig om alles onder één dak te hebben?", hoorden we vaak. En dat is natuurlijk ook zo. Aangezien we al veel kennis en ervaring hadden opgedaan tijdens onze opleidingen, stages en het verhelpen van computerproblemen bij familie en kennissen, was het voor ons geen enkel probleem om hierin te voorzien.

In de jaren daaropvolgend hebben we onze expertise flink uitgebreid zodat we het Small Business segment een zo compleet mogelijk dienstenpakket kunnen aanbieden. We zijn daarmee een van de weinige bedrijven in de omgeving van Oss die website diensten, cloud diensten èn automatiseringsdiensten onder één dak aanbieden.

In deze branche is het belangrijk om met de tijd mee te gaan en bij te blijven met de nieuwste ontwikkelingen. Ons producten- en dienstenpakket wordt daarom voortdurend uitgebreid en aangepast. Elke dienst die wij aanbieden wordt uitvoerig getest waardoor we 100% achter de dienst kunnen staan en deze volledig kunnen ondersteunen bij vragen of problemen.

Inmiddels bestaat ons bedrijf meer dan 15 jaar en daar zijn we natuurlijk erg trots op. Wij houden van begrijpelijk, duidelijk en persoonlijk maar wél op een professionele manier. Daarom geen "high-tech IT" bedrijfsnaam, maar gewoon lekker eenvoudig: De Witjes!