De Witjes

Nieuws

Glasvezel in Oss

Ook bedrijventerreinen kunnen nu inschrijven op glasvezel

Als 30% van de adressen in Oss zich aanmeldt voor een abonnement, zorgt E-Fiber dat overal in Oss gratis glasvezel gelegd wordt. Het was schrikken toen de postcodecheck vermelde dat er op de bedrijventerreinen Danenhoef, Elzenburg, Moleneind en Landweer geen glasvezelverbinding mogelijk zou zijn.

 

Omdat we dat wel erg sneu vonden, zijn we direct in de pen geklommen om te achterhalen wat de oorzaak hiervan was. Het leek er in eerste instantie op dat deze bedrijventerreinen werden uitgesloten omdat er via een andere aanbieder al glasvezel aanwezig is, of binnenkort komt.

 

Het klopt inderdaad dat op de bedrijventerreinen glasvezel wordt aangeboden door een andere partij. Maar dat is tegen zeer ongunstige tarieven. Denk aan hoge aansluitkosten en maandelijkse abonnementen vanaf zo’n 150 euro voor een glasvezelverbinding van 50 Mbit. Zakelijke abonnementen op het E-Fiber netwerk worden ter vergelijking gratis aangesloten en voor een bedrag van € 65 per maand wordt een 1000 Mbit verbinding geleverd.

 

Na verdere communicatie bleek uiteindelijk dat er wat fout gegaan was met het postcode bestand. We zijn zeer verheugd om aan te kondigen dat het vanaf dit moment mogelijk is voor bedrijven op de industrieterreinen Danenhoef, Elzenburg, Moleneind en Landweer om in te schrijven voor een abonnement.

 

Samen naar de 30%!

 

Bezoek ook onze speciale glasvezel pagina voor meer informatie.