De Witjes

Nieuws

Portfolio

Nieuwe website online

Eindelijk een nieuwe site! Onze vorige site heeft er maar liefst zeven jaar trouwe dienst op zitten. De techniek is in die tijd natuurlijk behoorlijk vooruit gegaan dus het was hoog tijd voor een nieuwe site.

 

De nieuwe site is uiteraard geschikt voor mobiel gebruik en bevat een actueel aanbod van onze producten en diensten. Ook is de portfolio pagina helemaal vernieuwd. Daar worden nu een aantal recent opgeleverde sites vermeld. Omdat onze nieuwe site met WordPress is gemaakt, is het bijwerken van de portfolio behoorlijk wat eenvoudiger geworden. Ook zijn we overgestapt van formeel (u) naar informeel (jij) taalgebruik, aangezien dat beter bij ons bedrijf past.

 

Verder zijn alle functies die je gewend bent op de site te vinden, zij het misschien op een andere plek. Zo is de helpdesk verplaatst naar de Service pagina. Daar vind je ook andere handige links, zoals voor het uitvoeren van betalingen via iDEAL, het (de)activeren van automatische incasso’s, een test om de snelheid van je internetverbinding te controleren en een pagina waarmee je je externe IP adres kunt achterhalen.

 

Bij alle producten en diensten vind je naast de informatie ook een formulier. Daarmee kun je meer informatie opvragen, een offerte of abonnement aanvragen en in sommige gevallen aanmelden voor een gratis testversie.

 

We hopen dat onze nieuwe site je bevalt. Eventuele reacties, op- of aanmerkingen zijn van harte welkom!

    Laatste berichten

    Contactgegevens

    De Witjes Productions
    Landweerstraat-Zuid 138C
    5349 AK, Oss

    E-mail adres
    info@dewitjes.nl

    Telefoonnummers
    Ruud
    Sander

    Kantooruren
    Maandag
    12:00 - 18:00
    Dinsdag
    10:00 - 18:00
    Woensdag
    10:00 - 18:00
    Donderdag
    10:00 - 18:00
    Vrijdag
    10:00 - 18:00

    Overige gegevens
    KvK nummer
    17144968
    BTW nummer
    NL810702903B01
    Bank
    Rabobank Oss
    IBAN
    NL52RABO0190448822
    BIC
    RABONL2U



    Bij ons kunt u pinnen