De Witjes

Nieuws

Glasvezel in Oss: All-in!

Glasvezel in Oss: All-in!

Tot 1 november 2019 konden Ossenaren inschrijven op een glasvezelabonnement. Als 30% van de adressen in Oss had ingeschreven, zou in de hele gemeente Oss inclusief bedrijventerreinen, kernen en buitengebieden kosteloos glasvezel gelegd worden.

 

Ook wij hebben veel inspanning verricht om voorlichting en uitleg te geven over glasvezel, in de hoop dat dit aanmeldingen zou opleveren. Helaas is de 30% bij lange na niet gehaald. Het grootste struikelblok bleek toch de prijs te zijn, ondanks dat uit onze vergelijking blijkt dat het ten opzichte van huidige abonnementen bij andere providers, reuze meevalt.

 

E-Fiber heeft in november overleg gevoerd met de gemeente en providers die op het netwerk hun diensten aan gaan bieden. In een ultieme poging om alsnog de 30% te halen is er nu

“an offer you can’t refuse”!

 

Wat houdt dat in?

  • De vraagbundeling is verlengd tot 1 februari 2020
  • ALLE providers bieden 6 maanden gratis internet, televisie (basispakket) en telefonie
  • Als je na 1 februari 2020 een abonnement aanvraagt, wordt er altijd € 300 euro aan activatiekosten berekend.

 

Dit is dus een GIGA aanbieding. Waar providers als KPN en Ziggo wel eens 3 tot 6 maanden een korting willen aanbieden, betaal je nu het eerste half jaar geen vaste abonnementskosten voor je internetverbinding, basis televisiepakket en telefonie! En nog steeds geldt: na 1 jaar abonnementstijd kun je maandelijks opzeggen mocht de verbinding niet bevallen.

 

Rekenvoorbeeld: een alles-in-één pakket kost € 59,95 per maand. Dat is op jaarbasis een totaalbedrag van € 719,40. Daarop krijg je dan 6 x € 59,95 = € 359,70 korting! Het jaarbedrag wordt eveneens € 359,70. Teruggerekend is dat € 29,98 per maand. Onverslaanbaar!

 

De voorwaarden verschillen per provider, maar bij de meeste providers komt deze aanbieding in plaats van de Ziggo sport aanbieding (aangezien de nieuwe aanbieding veel beter is).

 

Iedereen die al eerder heeft ingeschreven op een abonnement, ontvangt deze aanbieding automatisch.

 

Nieuw is ook de “stok achter de deur”. Als je na 1 februari 2020 aanmeld voor een glasvezel abonnement, betaal je eenmalig € 300 activatiekosten. Ook als de glasvezelaansluiting al bij je naar binnen is gelegd. Nu is het moment, samen naar de 30%!